Follow
Cristian Subia
Cristian Subia
INIAP
Verified email at iniap.gob.ec
Title
Cited by
Cited by
Year
Effects of shade trees on robusta coffee growth, yield and quality. A meta-analysis
K Piato, F Lefort, C Subía, C Caicedo, D Calderón, J Pico, L Norgrove
Agronomy for Sustainable Development 40, 1-13, 2020
682020
El ataco, sangorache o amaranto negro (Amaranthus hybridus L.) en Ecuador
E Peralta, E Villacrés, N Mazón, M Rivera, C Subía
Quito, EC: INIAP, Estación Experimental Santa Catalina, Programa Nacional de …, 2008
442008
Organic farming practices and shade trees reduce pest infestations in robusta coffee systems in Amazonia
K Piato, C Subía, J Pico, D Calderón, L Norgrove, F Lefort
Life 11 (5), 413, 2021
252021
Diagnóstico sobre el cultivo de fréjol arbustivo y el uso de pesticidas en el sistema de producción, en los valles del Chota y Mira. Provincias Imbabura y Carchi, Ecuador 2000-2005
C Subía, E Peralta, E Falconí-Castillo, J Pinzón, D Mooney, SM Swinton
Quito, EC: INIAP, Estación Experimental Santa Catalina, Programa Nacional de …, 2007
202007
No reduction in yield of young robusta coffee when grown under shade trees in Ecuadorian Amazonia
K Piato, C Subía, F Lefort, J Pico, D Calderón, L Norgrove
Life 12 (6), 807, 2022
162022
Collection of native Theobroma cacao L. accessions from the Ecuadorian Amazon highlights a hotspot of cocoa diversity
O Fouet, RG Loor Solorzano, B Rhoné, C Subía, D Calderón, ...
Plants, People, Planet 4 (6), 605-617, 2022
152022
Catálogo del banco de germoplasma de amaranto (Amaranthus spp.) del INIAP-Ecuador
N Mazón, E Peralta, M Rivera, C Subía, C Tapia
Programa Nacional de Leguminosas y Granos Andinos, Departamento Nacional de …, 2003
152003
Revealing the Diversity of Introduced Coffea canephora Germplasm in Ecuador: Towards a National Strategy to Improve Robusta
RG Loor Solórzano, F De Bellis, T Leroy, L Plaza, H Guerrero, C Subia, ...
The Scientific World Journal 2017 (1), 1248954, 2017
102017
Investigación y desarrollo en granos andinos: Chocho y quinua un aporte a la seguridad y soberania alimentaria de comunidades del Cantón Saquisilí, Cotopáxi, Ecuador
N Mazón, E Peralta, E Villacrés, M Rivera, C Subía
Quito, EC: INIAP, Estación Experimental Santa Catalina, Programa Nacional de …, 2009
102009
Variability and genetic determinants of cocoa aromas in trees native to South Ecuadorian Amazonia
K Colonges, RG Loor Solorzano, JC Jimenez, MC Lahon, E Seguine, ...
Plants, People, Planet 4 (6), 618-637, 2022
92022
Manual del cultivo de cacao sostenible para la Amazonía ecuatoriana
N Paredes, Á Monteros, L Lima, C Caicedo, S Bastidas, L Tinoco, ...
Unidad de Comunicación Social INIAP, Napo, 2022
92022
El ataco, sangorache o amaranto negro en Ecuador
E Peralta, E Villacreces, M Rivera, C Subia
Publicación miscelánea, 2008
92008
Comités de Investigación Agrícola Local (CIALs): herramienta para generar capacidades locales en investigación y desarrollo. Avances en comunidades de las provincias Carchi …
N Mazón, E Peralta, A Murillo, E Falconí-Castillo, C Monar, C Subía, ...
Quito, EC: INIAP, Estación Experimental Santa Catalina, Programa Nacional de …, 2007
82007
Diversity and determinants of bitterness, astringency, and fat content in cultivated Nacional and native Amazonian cocoa accessions from Ecuador
K Colonges, E Seguine, A Saltos, F Davrieux, J Minier, JC Jimenez, ...
The Plant Genome 15 (4), e20218, 2022
52022
Manejo Integrado de los Principales Problemas Fitosanitarios en el Cultivo de Café (Coffea canephora Pierre ex A. Froehner) Bajo Diferentes Niveles de Sombra
JT Pico, C Caicedo, CW Suárez, N Paredes Andrade, C Subía, ...
Sacha, EC: INIAP/AGLATAM, 2018, 2018
52018
Caracterización agronómica, bromatológica, isoenzimática y radiosensibilidad de poblaciones de amaranto (Amaranthus spp) colectadas en las principales área de producción de México
CR Subía García
5*2012
Apparent nitrogen limitation of Robusta coffee yields in young agroforestry systems
E Chavez, J Wade, EA Miernicki, M Torres, EC Stanek, C Subía, ...
Agronomy Journal 113 (6), 5398-5411, 2021
42021
Evaluación de tres cepas introducidas de Rhizobium leguminosarum en cuatro variedades de arveja Pisum sativum L. para la Zona Interandina
G Subía
Sangolquí, EC: Escuela Politécnica del Ejército, Facultad de Ciencias …, 2001
42001
Manual del cultivo de cacao sostenible para la Amazonía Ecuatoriana N 125., Ed. 1, 2022
N Paredes, Á Monteros, L Lima, C Caicedo, L Tinoco, F Fernández, ...
4
Exploring Plastic Mulching as a Strategy for Mitigating Drought Stress and Boosting Maize Yield in the Ecuadorian Andes
JL Zambrano, Y Cartagena, C Sangoquiza, A Pincay, AR Parra, ...
Water 16 (7), 1033, 2024
32024
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20