Follow
Cristian Subia
Cristian Subia
INIAP
Verified email at iniap.gob.ec
Title
Cited by
Cited by
Year
Effects of shade trees on robusta coffee growth, yield and quality. A meta-analysis
K Piato, F Lefort, C Subía, C Caicedo, D Calderón, J Pico, L Norgrove
Agronomy for Sustainable Development 40, 1-13, 2020
532020
El ataco, sangorache o amaranto negro (Amaranthus hybridus L.) en Ecuador
E Peralta, E Villacrés, N Mazón, M Rivera, C Subía
Quito, EC: INIAP, Estación Experimental Santa Catalina, Programa Nacional de …, 2008
442008
Diagnóstico sobre el cultivo de frejol arbustivo y el uso de pesticidas en el sistema de producción, en los valles del Chota y Mira. Provincias Imbabura y Carchi, Ecuador 2000-2005
C Subía, E Peralta, E Falconí-Castillo, J Pinzón, D Mooney, SM Swinton
Quito, EC: INIAP, Estación Experimental Santa Catalina, Programa Nacional de …, 2007
192007
Organic farming practices and shade trees reduce pest infestations in robusta coffee systems in Amazonia
K Piato, C Subía, J Pico, D Calderón, L Norgrove, F Lefort
Life 11 (5), 413, 2021
162021
Catálogo del banco de germoplasma de amaranto (Amaranthus spp.) del INIAP-Ecuador
N Mazón, E Peralta, M Rivera, C Subía, C Tapia
Programa Nacional de Leguminosas y Granos Andinos, Departamento Nacional de …, 2003
142003
Collection of native Theobroma cacao L. accessions from the Ecuadorian Amazon highlights a hotspot of cocoa diversity
O Fouet, RG Loor Solorzano, B Rhoné, C Subía, D Calderón, ...
Plants, People, Planet 4 (6), 605-617, 2022
122022
No reduction in yield of young robusta coffee when grown under shade trees in Ecuadorian Amazonia
K Piato, C Subía, F Lefort, J Pico, D Calderón, L Norgrove
Life 12 (6), 807, 2022
122022
Investigación y desarrollo en granos andinos: Chocho y quinua un aporte a la seguridad y soberania alimentaria de comunidades del Cantón Saquisilí, Cotopáxi, Ecuador
N Mazón, E Peralta, E Villacrés, M Rivera, C Subía
Quito, EC: INIAP, Estación Experimental Santa Catalina, Programa Nacional de …, 2009
102009
Revealing the diversity of introduced Coffea canephora germplasm in Ecuador: towards a national strategy to improve robusta
RG Loor Solórzano, F De Bellis, T Leroy, L Plaza, H Guerrero, C Subia, ...
The Scientific World Journal 2017, 2017
92017
El ataco, sangorache o amaranto negro en Ecuador
E Peralta, E Villacreces, M Rivera, C Subia
Publicación miscelánea, 2008
82008
Comités de Investigación Agrícola Local (CIALs): herramienta para generar capacidades locales en investigación y desarrollo. Avances en comunidades de las provincias Carchi …
N Mazón, E Peralta, A Murillo, E Falconí-Castillo, C Monar, C Subía, ...
Quito, EC: INIAP, Estación Experimental Santa Catalina, Programa Nacional de …, 2007
82007
Manual del cultivo de cacao sostenible para la Amazonía ecuatoriana
N Paredes, Á Monteros, L Lima, C Caicedo, S Bastidas, L Tinoco, ...
Unidad de Comunicación Social INIAP, Napo, 2022
72022
Evaluación de tres cepas introducidas de Rhizobium leguminosarum en cuatro variedades de arveja Pisum sativum L. para la Zona Interandina
G Subía
Sangolquí, EC: Escuela Politécnica del Ejército, Facultad de Ciencias …, 2001
62001
Variability and genetic determinants of cocoa aromas in trees native to South Ecuadorian Amazonia
K Colonges, RG Loor Solorzano, JC Jimenez, MC Lahon, E Seguine, ...
Plants, People, Planet 4 (6), 618-637, 2022
52022
Efecto de Prácticas de Manejo Sobre la Incidencia de Moniliophthora roreri (Cif & Par) y Rendimiento en el Cultivo de Cacao (Theobroma cacao L.)
JT Pico, N Paredes Andrade, C Subía, CW Suárez, C Caicedo, ...
Sacha, EC: AGN LATAM/INIAP, Estación Experimental Central de la Amazonía, 10 …, 2019
42019
Manejo Integrado de los Principales Problemas Fitosanitarios en el Cultivo de Café (Coffea canephora Pierre ex A. Froehner) Bajo Diferentes Niveles de Sombra
JT Pico, C Caicedo, CW Suárez, N Paredes Andrade, C Subía, ...
Sacha, EC: INIAP/AGLATAM, 2018, 2018
42018
Caracterización agronómica, bromatológica, isoenzimática y radiosensibilidad de poblaciones de amaranto (Amaranthus spp.) colectadas en las principales áreas de producción de …
G Subía
Montesillo, MX: Colegio de Posgraduados, Institución de Enseñanza e …, 2012
4*2012
Diversity and determinants of bitterness, astringency, and fat content in cultivated Nacional and native Amazonian cocoa accessions from Ecuador
K Colonges, E Seguine, A Saltos, F Davrieux, J Minier, JC Jimenez, ...
The Plant Genome 15 (4), e20218, 2022
32022
Apparent nitrogen limitation of Robusta coffee yields in young agroforestry systems
E Chavez, J Wade, EA Miernicki, M Torres, EC Stanek, C Subía, ...
Agronomy Journal 113 (6), 5398-5411, 2021
32021
Almacenamiento de carbono arbóreo de Erythrina poeppigiana en el cultivo de cacao (Theobroma cacao L.)
A Vera, C Congo, N Paredes Andrade, C Subía, C Caicedo
Sacha, EC: AGN LATAM/INIAP, Estación Experimental Central de la Amazonía, 10 …, 2019
32019
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20