Isolation and partial characterization of starch from banana cultivars grown in Colombia A Chávez-Salazar, LA Bello-Pérez, E Agama-Acevedo, ... International Journal of Biological Macromolecules 98, 240-246, 2017 | 113 | 2017 |
Physical and chemical stability of L-ascorbic acid microencapsulated into taro starch spherical aggregates by spray drying JD Hoyos-Leyva, A Chavez-Salazar, F Castellanos-Galeano, ... Food Hydrocolloids 83, 143-152, 2018 | 48 | 2018 |
Drying processes of OSA-modified plantain starch trigger changes in its functional properties and digestibility A Chavez-Salazar, CI Alvarez-Barreto, JD Hoyos-Leyva, LA Bello-Pérez, ... LWT 154, 112846, 2022 | 10 | 2022 |
Efecto de la fritura por inmersión al vacío en rodajas de mango “tommy atkins” deshidratadas osmóticamente A CASTAÑO, A CHAVEZ SALAZAR, FJ CASTELLANOS-GALEANO Biotecnología en el sector agropecuario y agroindustrial 18 (1), 14-24, 2020 | 8 | 2020 |
Optimization of the spray drying process of the esterified plantain starch by response surface methodology A Chávez‐Salazar, FJ Castellanos‐Galeano, CI Álvarez‐Barreto, ... Starch‐Stärke 71 (7-8), 1800330, 2019 | 5 | 2019 |
Pérdidas de humedad y absorción de aceite en ahuyama sometida a osmodeshidratación y fritura J Rodríguez-Manrique, A Alvis-Bermúdez, F Castellanos-Galeano, ... Agronomía Colombiana 34 (1Supl), S332-S335, 2016 | 5 | 2016 |
Identificación y evaluación de algunos hongos con actividad celulásica aislados en Ecuador AR Guerra, CW Barnes, ME Ordóñez, A Salazar, CA Soria Revista Ecuatoriana de Medicina y Ciencias Biológicas 33 (1-2), 65-81, 2012 | 5 | 2012 |
Effect of process variables in the production of fried green plantain in vacuum FJ Castellanos-Galeano, A Chavez-Salazar M, LJ Martínez-Hernández Vitae 24 (1), 38-46, 2017 | 4 | 2017 |
Evaluation of a functional beverage obtained by spray drying A Chavez-Salazar, DA Ruiz-Urbano, JC Rojas-Sánchez, ... Ingeniería y competitividad 24 (1), 2022 | 2 | 2022 |
Effect of vacuum inmersion frying in “Tommy Atkins” hand drives osmotically dehydrated A Castaño, A CHAVEZ SALAZAR, FJ CASTELLANOS-GALEANO Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial 18 (1), 14-24, 2020 | 2 | 2020 |
La autoría mediata por dominio de la voluntad en aparatos de poder organizados: Comisión de la Verdad del Ecuador 2010 A Salazar Universidad Andina Simón Bolívar, Sede Ecuador, 2018 | 2 | 2018 |
Effect of process variables in the production of fried green plantain in vacuum A Chavez-Salazar, FJ Castellanos-Galeano, LJ Martínez-Hernández Vitae 24 (1), 38-46, 2017 | 2 | 2017 |
Obtención de almidón modificado a partir de tres cultivares de musáceas AC SALAZAR UNIVERSIDAD DE CALDAS, 2015 | 2 | 2015 |
Evaluación de una bebida funcional obtenida mediante secado por aspersión. A Chavez-Salazar, DA Ruiz-Urbano, JC Rojas-Sánchez, ... Ingeniería y Competividad 24 (1), NA-NA, 2022 | 1 | 2022 |
Optimización del proceso de fritura por inmersión en la obtención de snacks de manzana “Malus Domestica” MA Castaño, AC Salazar, FJC Galeano Tecnura 27 (77), e18879-e18879, 2023 | | 2023 |
Bioaccessibility and Stability of Plant Secondary Metabolites in Pharmaceutical and Food Matrices JD Hoyos-Leyva, I Luzardo-Ocampo, A Chávez-Salazar Advances in Plant Biotechnology, 221-246, 2023 | | 2023 |
Patents Related to the Use of Starches from Unconventional Sources for Microencapsulation and Product Development in the Food and Pharmaceutical Industries: A Review R Torres-Gallo, A Chávez-Salazar, FJ Castellanos-Galeano TecnoLógicas 26 (57), 2023 | | 2023 |
Patentes relacionadas con el uso de almidones de fuentes no convencionales para microencapsulación y desarrollo de productos en industria alimentaria y farmacéutica: una revisión R Torres-Gallo, A Chávez-Salazar, FJ Castellanos-Galeano TecnoLógicas 26 (57), 2023 | | 2023 |
Analysis of patents related to microencapsulation with yam (Dioscorea Rotundata) coatings by spray drying J Rodríguez-Manrique, A Chávez-Salazar, F Castellanos-Galeano Revista de Investigación, Desarrollo e Innovación 11 (3), 579-590, 2021 | | 2021 |
Análisis de patentes relacionadas a la microencapsulación con recubrimientos de Ñame (Dioscorea Rotundata) mediante secado por aspersión J Rodríguez-Manrique, A Chávez-Salazar, F Castellanos-Galeano Revista de Investigación, Desarrollo e Innovación 11 (3), 579-590, 2021 | | 2021 |