Phytochemicals and antioxidant capacity of tortillas obtained after lime-cooking extrusion process of whole pigmented Mexican maize J Aguayo-Rojas, S Mora-Rochín, EO Cuevas-Rodríguez, ... Plant Foods for Human Nutrition 67, 178-185, 2012 | 110 | 2012 |
Phytochemical content and antioxidant activity of extruded products made from yellow corn supplemented with apple pomace powder EAV León, CAG Aldapa, JA Rojas, AV Torres, JPH Uribe, HMP Rodríguez, ... Food Science and Technology 42, e91221, 2022 | 11 | 2022 |
Fitoquímicos y propiedades nutracéuticas de durazno (Prunus persica L.) cultivado en Zacatecas J Aguayo-Rojas, S Mora-Rochín, X Tovar-Jiménez, JJ Rochín-Medina, ... Polibotánica, 151-166, 2022 | 7 | 2022 |
Incremento del valor nutrimental, actividad antioxidante y potencial inhibitorio de α-glucosida en brownies a base de leguminosas cocidas JJR Medina, K Ramírez, JG Rangel-Peraza, J Aguayo-Rojas Archivos Latinoamericanos de Nutrición (ALAN) 68 (2), 164-174, 2018 | 5 | 2018 |
Compuestos fenólicos, minerales, capacidad antioxidante y antihipertensiva de pingüica (Arctostaphylos pungens) RO Navarro-Cortez, X Tovar-Jimenez, S Mora-Rochín, JJ Rochín-Medina, ... Acta universitaria 32, 2022 | 4 | 2022 |
Contenido de compuestos fenólicos y capacidad antioxidante de variedades de frijol sembradas en el estado de Zacatecas JJ Rochín-Medina, S Mora-Rochín, RO Navarro-Cortez, X Tovar-Jimenez, ... Acta universitaria 31, 2021 | 4 | 2021 |
Effect of different salts on total phenolic compounds and their bioactivity during the development of a sustainable nixtamalization process using a fractional factorial design K Ramírez, JG Rangel‐Peraza, YA Bustos‐Terrones, J Aguayo Rojas, ... Journal of food processing and preservation 42 (9), e13681, 2018 | 2 | 2018 |
Phenolic compounds, antioxidant capacity and antihypertensive activity of quince (Cydonia oblonga Miller) harvested in Zacatecas J Aguayo-Rojas, S Mora-Rochín, X Tovar-Jiménez, RO Navarro-Cortez, ... Polibotánica, 199-212, 2024 | | 2024 |
Compuestos fenólicos, capacidad antioxidante y actividad antihipertensiva de membrillo (Cydonia oblonga Miller) cultivado en Zacatecas J Aguayo-Rojas, S Mora-Rochín, X Tovar-Jiménez, RO Navarro-Cortez, ... Polibotánica, 199-212, 2024 | | 2024 |
Chemical-proximal, phytochemical analysis, and bacteriostatic potential, of Eichhornia crassipes EN López-Medina, R Álvarez-García, A Téllez-Jurado, J Aguayo-Rojas, ... Biotecnia 24 (2), 36-44, 2022 | | 2022 |
Análisis químico-proximal, fitoquímico y potencial bacteriostático de Eichhornia crassipes EN López-Medina, R Álvarez-García, A Tellez-Jurado, J Aguayo-Rojas, ... Biotecnia 24 (2), 36-44, 2022 | | 2022 |
Tortillas from extruded pigmented Mexican maize as a potential source of nutraceutical compounds J Aguayo Rojas, S Mora Rochin, EO Cuevas Rodriguez, ... ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY 243, 2012 | | 2012 |
Nutraceutical Changes Induced in Blue and Red Pigmented Maize by Nixtamalization Process C Reyes-Moreno, J Aguayo-Rojas, J Milán-Carrillo Hispanic Foods: Chemistry and Bioactive Compounds, 173-187, 2012 | | 2012 |