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Rosse Marie Esparza Huamanchumo
Rosse Marie Esparza Huamanchumo
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Año
El ecoturismo como reactivador de los emprendimientos locales en áreas naturales protegidas
RM Esparza Huamanchumo, CE Gamarra Flores, D Ángeles Barrantes
Revista Universidad y Sociedad 12 (4), 436-443, 2020
262020
Resiliencia y competitividad empresarial: Una revisión sistemática, período 2011–2021.
SNS Chingay, WIM Alfaro, MPM Guerr, RME Huamanchumo
Revista de Ciencias Sociales (Ve) 28 (3), 2022
202022
Marketing experiencial y el valor de marca en una empresa del sector gastronómico
DMB Seclén, MPM Guerra, CPC Ortiz, RME Huamanchumo
Revista Venezolana de Gerencia: RVG 27 (98), 696-712, 2022
122022
Gastronomy as an effect of visitor loyalty: the Peruvian (Lima) case
RM Esparza Huamanchumo, RD Hernández-Rojas, RA Longa-López, ...
International Journal of Tourism Cities 9 (2), 362-376, 2023
112023
Plan de gestión turístico local para contribuir al desarrollo del distrito de Puerto Eten al 2021
RM Esparza Huamanchumo
Universidad Señor de Sipán, 2016
7*2016
Formación por competencias profesionales a través de la disciplina integradora de la carrera de turismo y negocios
R Esparza-Huamanchumo
Revista de la Universidad del Zulia 11 (31), 433 - 449, 2020
52020
Quality of life at work of the municipal employees of Tucume-Peru
SR Deliacir Cuzquen Yocya, RM Esparza Huamanchumo
Revista San Gregorio 1 (51), 78-95, 2022
2*2022
Green Marketing and the Commercialization of Healthy Food: Case Study of a Company Dedicated to the Production and Sale of Organic Products, Peru
MGM del Pilar, BA Antonella, PAF Lisbeth, EHR Marie
IBIMA Business Review 2022, 172277, 2022
22022
THEMED TOURISM CIRCUITS TO PROMOTE LOCAL TOURISM POS-TPANDEMIA COVID-19
JYS Aldana, RME Huamanchumo
Rev. Conrado, 184-191, 2021
2*2021
Community Tourism Conditions and Sustainable Management of a Community Tourism Association: The Case of Cruz Pata, Peru
FO Zavaleta Chavez Arroyo, AJ Sánchez Pantaleón, ...
Sustainability 15 (5), 4401, 2023
12023
APPRAISEMENT OF GUINDA LIQUOR AS A TRADITIONAL DRINK IN THE DISTRICT OF HUAURA–LIMA: HISTORY AND TRADITION
LLG Soto, RAL López, RME Huamanchumo, CLR Morales
Journal of Tourism and Heritage Research 5 (3), 157-175, 2022
12022
Actividad ecoturística de los emprendimientos locales en la sostenibilidad del Santuario Histórico Bosque de Pómac
R Huamanchumo, C Gamarra, A Barrantes
Journal of Tourism and Heritage Research 3, 21, 2020
12020
Evaluation of the Socioeconomic Impacts of the Production of Carob Pod Derivatives in Two Rural Communities in Peru
KY Blanco-Jimenez, ME Montalvan-Meza, R Esparza-Huamanchumo, ...
Revista de Gestão Social e Ambiental 18 (7), e04625-e04625, 2024
2024
A Structural Analysis of the Economic Impact of Tourism and the Perspective of Tourism Providers in Kuélap, Peru
FO Zavaleta Chavez Arroyo, AJ Sánchez Pantaleón, CE Aldea Roman, ...
Land 13 (1), 120, 2024
2024
Impact of social media on the sales of a Peruvian hotel corporations
NZ Blanco, BN Cipriano, RME Huamanchumo
Revista de ciencias sociales 30 (1), 46-61, 2024
2024
Intrinsic Motivations of Airbnb Hosts from the Perspective of Millennial Guests in Lima--Peru.
YP Navarro-Mendoza, RM Esparza-Huamanchumo, ...
TEM Journal 12 (3), 2023
2023
Perceptions of stakeholders and challenges faced by ecotourism management in a natural protected area in Peru
RM Esparza-Huamanchumo, Y Llonto Caicedo, CE Gamarra Flores, ...
Environment, Development and Sustainability, 1-24, 2023
2023
Virtual Educational Intervention of Craftswomen Working with Native Peruvian Cotton during COVID-19 for Reactivating the Artisian Tourism
RM Esparza-Huamanchumo, RJ Diaz-Manchay, MA Díaz-Vásquez
Sustainability 15 (7), 5933, 2023
2023
Valoración del licor de guinda como bebida tradicional en el distrito de Huaura–Lima: Historia y tradición
LLG Soto, AL López, RME Huamanchumo, L Reátegui
Journal of Tourism and Heritage Research: JTHR 5 (3), 157-175, 2022
2022
COVID-19 Preventive Measures Among Artisan Women Working with Native Cotton in a Protected Natural Area
RJ Diaz-Manchay, M Diaz-Vásquez, RM Esparza-Huamanchumo, ...
3rd International Tourism, Hospitality and Gastronomy Congress, ITHGC 2022 …, 2022
2022
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Artículos 1–20