Advances in the use of alternative protein sources for tilapia feeding N Montoya‐Camacho, E Marquez‐Ríos, FJ Castillo‐Yáñez, ... Reviews in Aquaculture 11 (3), 515-526, 2019 | 81 | 2019 |
Protective effect of an edible tomato plant extract/chitosan coating on the quality and shelf life of sierra fish fillets HE Ramírez-Guerra, FJ Castillo-Yañez, EA Montaño-Cota, S Ruíz-Cruz, ... Journal of Chemistry 2018, 2018 | 26 | 2018 |
Postmortem biochemical changes and evaluation of the freshness in the muscle of tilapia (Oreochromis niloticus) during the storage in ice FJ Castillo-Yanez, EI Jimenez-Ruiz, DF Canizales-Rodriguez, ... Journal of Fisheries and Aquatic Science 9 (6), 435, 2014 | 21 | 2014 |
Changes on the development of rigor mortis in cultured tilapia (Oreochromis niloticus) fed with a mixture of plant proteins N Montoya Camacho, E Márquez Ríos, FJ Castillo Yáñez, S Ruíz Cruz, ... Journal of Chemistry 2020, 1-9, 2020 | 8 | 2020 |
Impact of two commercial in vivo transport methods on physiological condition of the japanese oyster (Crassostrea gigas) EI Jiménez-Ruiz, E Márquez-Ríos, JL Cárdenas-López, ... Journal of Chemistry 2015, 2015 | 8 | 2015 |
Advances in the use of alternative protein sources for tilapia feeding. Rev Aquac 11: 515–526 N Montoya‐Camacho, E Marquez‐Ríos, FJ Castillo-Yáñez, JLC López, ... | 7 | 2018 |
Efecto de la sustitución de proteína animal por vegetal en el alimento sobre la fisiología de la tilapia del Nilo N Montoya-Camacho, JTH Oloño, EM Ríos, F Rodríguez-Félix, ... Biotecnia 20 (2), 37-42, 2018 | 5 | 2018 |
Evaluation of biochemical, chemical, physical and microbiological quality of tilapia (Oreochromis niloticus) muscle during 0 and 5° C storage N Montoya-Camacho, FJ Castillo-Yáñez, E Márquez-Ríos, S Ruíz-Cruz, ... Biotecnia 23 (2), 127-133, 2021 | 4 | 2021 |
Efecto de la temperatura de almacenamiento sobre el rigor mortis y la calidad del músculo de tilapia (Oreochromis niloticus) N MONTOYA CAMACHO MONTOYA CAMACHO, NATHALY, 2013 | 4 | 2013 |
Effect of storage temperature on tilapia muscle (Oreochromis niloticus) rigor mortis N Montoya-Camacho, E Márquez-Ríos, FJ Castillo-Yáñez, S Ruíz-Cruz, ... Biotecnia 22 (2), 88-93, 2020 | 1 | 2020 |
Effect of the animal for plant protein substitution in the diet on the physiology of Nile tilapia N Montoya-Camacho, JT Hernandez Olono, E Marquez Rios, ... BIOTECNIA 20 (2), 37-42, 2018 | 1 | 2018 |
Quality and shelf life of the gonad of lion's paw scallop transported and stored whole in refrigeration VM Ocaño-Higuera, N Montoya-Camacho, E Marquez-Rios, ... Ciência Rural 45, 920-926, 2015 | 1 | 2015 |
Antioxidant capacity and oxidative stability of an avocado by-product paste with and without seed A Concepción-Brindis, EI Jiménez-Ruiz, JG Rodríguez-Carpena, ... Agrociencia, 2022 | | 2022 |
Capacidad antioxidante y estabilidad oxidativa de una pasta de subproducto de aguacate con y sin semilla A Concepción-Brindis, EI Jiménez-Ruiz, JG Rodríguez-Carpena, ... Agrociencia 56 (3), 451-468, 2022 | | 2022 |
Evaluación de la calidad bioquímica, química, física y microbiológica del músculo de tilapia (Oreochromis niloticus) durante el almacenamiento a 0 y 5° C NM Camacho, FJ Castillo-Yáñez, E Márquez-Ríos, S Ruíz-Cruz, ... Biotecnia 23 (2), 127-133, 2021 | | 2021 |
Evaluation of biochemical, chemical, physical and microbiological quality of tilapia (Oreochromis niloticus) muscle during storage at 0 and 5 °C EMR Nathaly Montoya Camacho, Francisco Javier Castillo-Yáñez, ... Biotecnia, 2021 | | 2021 |
Efecto de la temperatura de almacenamiento sobre el rigor mortis del músculo de tilapia (Oreochromis niloticus)//Effect of storage temperature on tilapia muscle (Oreochromis … NM Camacho, EM Ríos, FJC Yañez, SR Cruz, JLC López, AAA Flores, ... Biotecnia 22 (2), 88-93, 2020 | | 2020 |
Alimentos marinos y salud DFC Rodríguez, VMO Higuera, EM Ríos, NM Camacho, MSY Gómez, ... | | |
Aditivos: una herramienta para extender la vida de anaquel de los productos de la pesca MJM Vázquez, DFC Rodríguez, RGV Melchor, NM Camacho ANÁLISIS, CALIDAD Y PROCESAMIENTO DE LOS ALIMENTOS EN MÉXICO, 0 | | |
Uso de biosensores amperométricos para la detección de aminas biogénicas en alimentos de origen marino EIJ Ruíz, MTS Martínez, LMS Herrera, EM Ríos, A Mouawad, ... ANÁLISIS, CALIDAD Y PROCESAMIENTO DE LOS ALIMENTOS EN MÉXICO, 0 | | |